Bog & idéLouise Otzen

Bøger skrevet af Louise Otzen

Læs mere om Louise Otzen
3 produkter
3 produkter
Inventions
InventionsLouise Otzen
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Inventions
A Piece of Cake 6, Learner's Guide
A Piece of Cake 6, Learner's GuideCarol Livingstone
279,95 DKK
Hæftet
(0)
A Piece of Cake 6, Learner's Guide
Destination England
Destination EnglandLouise Otzen
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Destination England

Mere om Louise Otzen

Louise Otzen har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Otzen.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Louise Otzens bøger findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Destination South Africa" udgivet af Gyldendal - "A Piece of Cake 6, Textbook/Web" i serien "A Piece of Cake" udgivet af Alinea - "A Piece of Cake 6, Learner's Guide " i serien "A Piece of Cake" udgivet af Alinea - "Inventions" i serien "Fact finder" udgivet af Gyldendal - "Destination England" i serien "Destination" udgivet af Gyldendal

Mere om Louise Otzens bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Louise Otzen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Louise Otzen kan købes i et udvalg af formater. Otzen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Louise Otzens "Destination South Africa"

Hos Bog & idé er "Destination South Africa" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Louise Otzen "A Piece of Cake 6, Textbook/Web"

Hos Bog & idé er "A Piece of Cake 6, Textbook/Web" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "A Piece of Cake". Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Otzen