Bog & idéLouise Phillips

Bøger skrevet af Louise Phillips

Læs mere om Louise Phillips
3 produkter
3 produkter
Diskursanalyse som teori og metode
Diskursanalyse som teori og metodeMarianne Winther Jørgensen og Louise Phillips
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Diskursanalyse som teori og metode
Kvalitative metoder
Kvalitative metoderPeter Dahler-Larsen
569,95 DKK
Indbundet
(0)
Kvalitative metoder
Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektivPeter Dahler-Larsen
288,96 DKK
Hæftet
(0)
Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektiv

Mere om Louise Phillips

Der findes en del bøger af Louise Phillips på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Phillips.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mens vi bevæges" udgivet af Fahrenheit c/o Faraos Cigarer - "Kvalitative metoder" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative metoder" udgivet af HansReitzels - "Fra metateori til kommunikation" udgivet af Gyldendal - "Kvalitative metoder i et interaktionistisk perspektiv" udgivet af Gyldendal - "Diskursanalyse som teori og metode" udgivet af Samfundslitteratur Roskilde Universitetsforlag

Bøger skrevet af Louise Phillips

Der er seks tilgængelige bogudgivelser af Louise Phillips hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Louise Phillips kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Phillips er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Louise Phillips' "Mens vi bevæges"

"Mens vi bevæges" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Fahrenheit c/o Faraos Cigarer, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Louise Phillips "Kvalitative metoder"

Det er muligt at købe Louise Phillips' "Kvalitative metoder" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Phillips