Bog & idéLudovico Ariosto

Bøger skrevet af Ludovico Ariosto

Læs mere om Ludovico Ariosto
3 produkter
3 produkter
Den rasende Roland
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den rasende RolandLudovico Ariosto
254,96 DKK
Indbundet
(3)
Den rasende Roland
Orlando furioso
Orlando furiosoLudovico Ariosto
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Orlando furioso
Orlando furioso
Orlando furiosoLudovico Ariosto
139,95 DKK
EBOG
(0)
Orlando furioso

Mere om Ludovico Ariosto

Ludovico Ariosto har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Ariostos bøger.
Bøgerne fra Ludovico Ariosto tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Orlando furioso" i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont - "Orlando furioso" i serien "World Classics" udgivet af SAGA Egmont - "Den rasende Roland " i serien "Renæssancestudier" udgivet af Museum Tusculanum

Ludovico Ariostos bøger

Du kan finde tre bøger af Ludovico Ariosto her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Ludovico Ariosto fås i udvalgte formater. Ariosto har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Orlando furioso" af Ludovico Ariosto

Hos Bog & idé er "Orlando furioso" tilgængelig som ebog. Med "Orlando furioso" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "World Classics". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på ita og er publiceret af SAGA Egmont.

Ludovico Ariosto "Orlando furioso"

Hos Bog & idé er "Orlando furioso" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Orlando furioso" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af serien "World Classics". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på ita og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Ludovico Ariosto