Bog & idéLuna Christofi

Bøger skrevet af Luna Christofi

2 produkter
2 produkter
Madrid
MadridMartin Zerlang
199,95 DKK
Hæftet
(3)
Madrid
Mestrenes liga
Mestrenes ligaKlaus Rothstein
49,95 DKK
e-bog
(0)
Mestrenes liga

Mere om Luna Christofi

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Luna Christofi. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Christofi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mestrenes liga" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal - "Mestrenes liga" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal - "Madrid " i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Luna Christofis bøger

Du kan finde tre bøger af Luna Christofi her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Christofis bøger fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Christofi lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mestrenes liga" af Luna Christofi

"Mestrenes liga" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Gyldendal pocket bøger". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Luna Christofi "Mestrenes liga"

"Mestrenes liga" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Christofis serie "Gyldendal pocket bøger". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Luna Christofi