Bog & idéLuuna Sommer

Bøger skrevet af Luuna Sommer

Læs mere om Luuna Sommer
4 produkter
4 produkter
Lev i fuldt flor
Lev i fuldt florLuuna Sommer
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Lev i fuldt flor
Vejen til et let liv
Vejen til et let livLuuna Sommer
299,95 DKK
Hardback
(1)
Vejen til et let liv
Slank for Altid
Slank for AltidLuuna Sommer
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Slank for Altid
Lev i fuldt flor
STREAM
Lev i fuldt florLuuna Sommer
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Lev i fuldt flor

Mere om Luuna Sommer

Her hos Bog & idé har du et stort udbud af bøger af Luuna Sommer. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Sommers bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vejen til et let liv" udgivet af Forlaget ToFeelAmazing - "Slank for Altid" udgivet af Din Biografi

Bøger af Luuna Sommer

Du kan bestille to bøger af Luuna Sommer her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Luuna Sommer kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Sommer er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Luuna Sommers "Vejen til et let liv"

"Vejen til et let liv" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget ToFeelAmazing.

Luuna Sommer "Slank for Altid"

Hos Bog & idé er "Slank for Altid" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Din Biografi.
Detaljer
Fulde navn:
Luuna Sommer