Bog & idéLykke Møller Kristensen

Bøger skrevet af Lykke Møller Kristensen

Læs mere om Lykke Møller Kristensen
4 produkter
4 produkter
Barn nr. 2
Barn nr. 2Lykke Møller Kristensen
69,95 DKK
e-bog
(0)
Barn nr. 2
Børn & Sociale medier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Børn & Sociale medierLykke Møller Kristensen
169,96 DKK
Hæftet
(0)
Børn & Sociale medier
Børn & sociale medier
Børn & sociale medierLykke Møller Kristensen
69,95 DKK
e-bog
(0)
Børn & sociale medier
Dit digitale barn
Dit digitale barn har brug for en voksenLykke Møller Kristensen
199,95 DKK
EBOG
(1)
Dit digitale barn har brug for en voksen

Mere om Lykke Møller Kristensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Lykke Møller Kristensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Møller Kristensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dit digitale barn har brug for en voksen" udgivet af Gads Forlag - "Dit digitale barn har brug for en voksen" udgivet af Gads Forlag - "Børn & sociale medier" udgivet af Lykke Møller Kristensen - "Barn nr. 2" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Barn nr. 2" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Børn & Sociale medier" udgivet af Lykke Møller Kristensen & Co

Lykke Møller Kristensens bøger

Du kan finde seks bøger af Lykke Møller Kristensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Lykke Møller Kristensen kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Møller Kristensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dit digitale barn har brug for en voksen" af Lykke Møller Kristensen

"Dit digitale barn har brug for en voksen" kan købes som ebog. "Dit digitale barn har brug for en voksen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.

Lykke Møller Kristensen "Dit digitale barn har brug for en voksen"

"Dit digitale barn har brug for en voksen" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lykke Møller Kristensen