Bog & idéLyndsay Faye

Bøger skrevet af Lyndsay Faye

Læs mere om Lyndsay Faye
3 produkter
3 produkter
Gothams guder
STREAM
Gothams guderLyndsay Faye
139,95 DKK
Lydbog
(3)
Gothams guder
Gothams stjerner
STREAM
Gothams stjernerLyndsay Faye
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Gothams stjerner
Gothams guder
Gothams guderLyndsay Faye
149,95 DKK
EBOG
(3)
Gothams guder

Mere om Lyndsay Faye

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Lyndsay Faye. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Fayes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gothams guder" i serien "Gothams guder" udgivet af Klim - "Gothams stjerner" i serien "Timothy Wilde" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gothams guder " i serien "Gothams guder" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Gothams stjerner" i serien "Timothy Wilde" udgivet af Klim - "Gothams guder" i serien "Gothams guder" udgivet af Klim

Bøger af Lyndsay Faye

Der er fem tilgængelige bøger af Lyndsay Faye hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Fayes bøger fås i forskellige formater. Faye har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gothams guder" af Lyndsay Faye

"Gothams guder" er til salg som ebog. Det betyder, at du kan læse "Gothams guder" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Gothams guder". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Lyndsay Faye "Gothams stjerner"

Hos Bog & idé er "Gothams stjerner" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Lyndsay Fayes "Gothams stjerner" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Bogen er en del af Fayes serie "Timothy Wilde". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Lyndsay Faye