Bog & idéLynn Raye Harris

Bøger skrevet af Lynn Raye Harris

Læs mere om Lynn Raye Harris
4 produkter
4 produkter
Pokerhaj eller ægtemand
Pokerhaj eller ægtemandLynn Raye Harris
39,95 DKK
EBOG
(0)
Pokerhaj eller ægtemand
Pigen ingen ville have
Pigen ingen ville haveLynn Raye Harris
49,95 DKK
EBOG
(0)
Pigen ingen ville have
Sejrens sødme
Sejrens sødme / Gensyn i HollywoodLynn Raye Harris
69,95 DKK
EBOG
(0)
Sejrens sødme / Gensyn i Hollywood
Reddet af dig
Reddet af dig / Guddommelig genforeningLynn Raye Harris
69,95 DKK
EBOG
(0)
Reddet af dig / Guddommelig genforening

Mere om Lynn Raye Harris

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger af Lynn Raye Harris. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Raye Harris.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pokerhaj eller ægtemand" i serien "Julia¤Stærke bånd" udgivet af Harlequin - "Pigen ingen ville have" i serien "Julia¤Magten og kronen" udgivet af Harlequin - "Reddet af dig " i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "Pokerhaj eller ægtemand" i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "Sejrens sødme" i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "Pigen ingen ville have" i serien "Julia" udgivet af Harlequin

Lynn Raye Harris' bøger

Du kan bestille seks bøger af Lynn Raye Harris her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Lynn Raye Harris bøger i samtlige formater. Lynn Raye Harris bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og så er bøgerne udgivet af Harlequin.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Pokerhaj eller ægtemand" af Lynn Raye Harris

"Pokerhaj eller ægtemand" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Raye Harris' serie "Julia¤Stærke bånd". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Harlequin.

Lynn Raye Harris "Pigen ingen ville have"

Det er muligt at købe Lynn Raye Harris' "Pigen ingen ville have" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Julia¤Magten og kronen". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Harlequin.
Detaljer
Fulde navn:
Lynn Raye Harris