Bog & idéLynn Vincent

Bøger skrevet af Lynn Vincent

Læs mere om Lynn Vincent
1 produkter
1 produkter
Lige så forskellig som mig
Lige så forskellig som migRon Hall
99,00 DKK
e-bog
(0)
Lige så forskellig som mig

Mere om Lynn Vincent

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Lynn Vincent. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Vincent.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hva' forskel gør det?" udgivet af Scandinavia - "Lige så forskellig som mig" udgivet af Scandinavia - "Himlen findes virkelig " i serien "Livsberetninger" udgivet af ProRex

Lynn Vincents bøger

Lynn Vincent har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan købe Lynn Vincent bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Vincent skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hva' forskel gør det?" af Lynn Vincent

Det er muligt at købe Lynn Vincents "Hva' forskel gør det?" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Scandinavia, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Lige så forskellig som mig" af Lynn Vincent

Hos Bog & idé er "Lige så forskellig som mig" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Scandinavia, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lynn Vincent