Bog & idéMads Bendixen (red.)

Bøger skrevet af Mads Bendixen (red.)

Læs mere om Mads Bendixen (red.)
2 produkter
2 produkter
Innovationspsykologi
InnovationspsykologiMorten Novrup Henriksen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Innovationspsykologi
Innovationspsykologi
InnovationspsykologiMads Bendixen (red.)
309,95 DKK
EBOG
(0)
Innovationspsykologi

Mere om Mads Bendixen (red.)

Hvis du leder efter en bog skrevet af Mads Bendixen (red.), kan du købe et bredt sortiment til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bendixen (red.)s seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Innovationspsykologi" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Innovationspsykologi" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Mads Bendixen (red.)s bøger

Du kan bestille to bøger af Mads Bendixen (red.) her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Mads Bendixen (red.) fås i et udvalg af formater. Bendixen (red.)s bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Innovationspsykologi" af Mads Bendixen (red.)

Det er muligt at købe Mads Bendixen (red.)s "Innovationspsykologi" som ebog. "Innovationspsykologi" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Bendixen (red.)s serie "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Innovationspsykologi" af Mads Bendixen (red.)

Hos Bog & idé er "Innovationspsykologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Bendixen (red.)s serie "Erhvervspsykologiserien". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Bendixen (red.)