Bog & idéMads Quist Boesen

Bøger skrevet af Mads Quist Boesen

Læs mere om Mads Quist Boesen
1 produkter
1 produkter
Dansk og international sportsret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk og international sportsretMads Quist Boesen
656,96 DKK
Hæftet
(0)
Dansk og international sportsret

Mere om Mads Quist Boesen

Her hos Bog & idé ser du et stort udvalg af bøger af Mads Quist Boesen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Boesens nyeste udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Mads Quist Boesens bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dansk og international sportsret" udgivet af Djøf Forlag - "Dansk og international sportsret" udgivet af Djøf Forlag

Mads Quist Boesens bøger

Du kan købe to bøger af Mads Quist Boesen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Boesens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Boesen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Djøf Forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Dansk og international sportsret" af Mads Quist Boesen

"Dansk og international sportsret" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Dansk og international sportsret" af Mads Quist Boesen

"Dansk og international sportsret" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Djøf Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Quist Boesen