Bog & idéMagnus Kaskiv

Bøger skrevet af Magnus Kaskiv

Læs mere om Magnus Kaskiv
1 produkter
1 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4

Mere om Magnus Kaskiv

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Magnus Kaskiv. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kaskivs bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig

Mere om Magnus Kaskivs bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Magnus Kaskiv hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Magnus Kaskiv kommer i samtlige formater. Kaskivs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Forlaget Virkelig.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Magnus Kaskivs "Ny Jord 3-4"

"Ny Jord 3-4" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Virkelig.

Magnus Kaskiv "Ny Jord"

"Ny Jord" kan købes online som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Virkelig.
Detaljer
Fulde navn:
Magnus Kaskiv