Bog & idéMai Dengsøe

Bøger skrevet af Mai Dengsøe

Læs mere om Mai Dengsøe
1 produkter
1 produkter
Ny Jord 3-4
Ny Jord 3-4Carl von Linné
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 3-4

Mere om Mai Dengsøe

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger skrevet af Mai Dengsøe. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Dengsøe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 3-4" udgivet af Forlaget Virkelig - "Ny Jord" udgivet af Forlaget Virkelig

Bøger skrevet af Mai Dengsøe

Der er to tilgængelige bøger af Mai Dengsøe hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Dengsøes bøger fås i samtlige formater. Dengsøes bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Forlaget Virkelig.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mai Dengsøes "Ny Jord 3-4"

Det er muligt at købe Mai Dengsøes "Ny Jord 3-4" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Virkelig.

"Ny Jord" af Mai Dengsøe

"Ny Jord" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.
Detaljer
Fulde navn:
Mai Dengsøe