Bog & idéMai Ottosen

Bøger skrevet af Mai Ottosen

Læs mere om Mai Ottosen
2 produkter
2 produkter
Delebørn
BOEGERTILSTAERKPRIS
DelebørnMai Ottosen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Delebørn
Delebørn
DelebørnMai Ottosen
189,95 DKK
EBOG
(0)
Delebørn

Mere om Mai Ottosen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Mai Ottosen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Ottosens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Delebørn" udgivet af Akademisk Forlag - "Delebørn" udgivet af Akademisk Forlag

Mere om Mai Ottosens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Mai Ottosen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Ottosens bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Ottosen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Akademisk Forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Delebørn" af Mai Ottosen

"Delebørn" findes på den digitale boghylde som e-bog. Med "Delebørn" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Mai Ottosen "Delebørn"

Hos Bog & idé er "Delebørn" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Mai Ottosen