Bog & idéMaike Raahauge

Bøger skrevet af Maike Raahauge

Læs mere om Maike Raahauge
1 produkter
1 produkter
Mellem menneske og psykiatri
Mellem menneske og psykiatriMaike Raahauge
129,95 DKK
Hæftet
(0)
Mellem menneske og psykiatri

Mere om Maike Raahauge

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger fra Maike Raahauge. På listen nedenfor har du de nyeste af Raahauges bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "NB. Vi åbner skolerne på onsdag" udgivet af Legimus - "Stille jagt på Østerbro" udgivet af Forlaget Legimus - "Familiegalleriet" udgivet af Legimus - "Mellem menneske og psykiatri" udgivet af Legimus - "Familiegalleriet" udgivet af Gallo - "Pungen" udgivet af Gallo

Bøger skrevet af Maike Raahauge

Der er seks tilgængelige bøger af Maike Raahauge hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Maike Raahauge fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Raahauge er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Maike Raahauges "NB. Vi åbner skolerne på onsdag"

Det er muligt at købe Maike Raahauges "NB. Vi åbner skolerne på onsdag" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Legimus.

Maike Raahauge "Stille jagt på Østerbro"

Hos Bog & idé er "Stille jagt på Østerbro" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Legimus.
Detaljer
Fulde navn:
Maike Raahauge