Bog & idéMaisley Yates

Bøger skrevet af Maisley Yates

Læs mere om Maisley Yates
1 produkter
1 produkter
Et passioneret mysterie
STREAM
Et passioneret mysterieMaisley Yates
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Et passioneret mysterie

Mere om Maisley Yates

Maisley Yates har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Et passioneret mysterie". Det er Harlequin, der har udgivet den på dansk. "Et passioneret mysterie" er desuden en del af serien "Løfter om lykke - Julia".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Et passioneret mysterie" af Maisley Yates

"Et passioneret mysterie" kan købes som lydbog. Du kan derudover altid have "Et passioneret mysterie" af Maisley Yates med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af Yates' serie "Løfter om lykke - Julia". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Harlequin.

Dette er en også en skøn bog fra Yates, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Maisley Yates