Bog & idéMaite Carranza

Bøger skrevet af Maite Carranza

Læs mere om Maite Carranza
1 produkter
1 produkter
¿Quieres ser el novio de mi hermana?
TILBUD
¿Quieres ser el novio de mi hermana?Maite Carranza
47,96 DKK59,95 DKK
Lydbog
(0)
¿Quieres ser el novio de mi hermana?

Mere om Maite Carranza

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Maite Carranza. På listen nedenfor ser du Carranzas nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Heksenes krig" udgivet af Phabel - "Isørkenen" i serien "Hunulvens klan" udgivet af Phabel - "Odis forbandelse " i serien "Hunulvens klan" udgivet af Phabel

Mere om Maite Carranzas bøger

Du kan bestille tre bøger af Maite Carranza her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Carranzas bøger kommer kun som indbundet. Derudover er bøgerne fra Carranza udgivet i serier, og så er bøgerne publiceret af Phabel.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Maite Carranzas "Heksenes krig"

"Heksenes krig" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Phabel, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Maite Carranza "Isørkenen"

Det er muligt at købe Maite Carranzas "Isørkenen" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i Carranzas serie "Hunulvens klan". Det er Phabel, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maite Carranza