Bog & idéMaja Elverkilde

Bøger skrevet af Maja Elverkilde

Læs mere om Maja Elverkilde
5 produkter
5 produkter
Når vi rejser til Mars
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når vi rejser til MarsMaja Elverkilde
168,95 DKK
Hæftet
(3)
Når vi rejser til Mars
Når vi rejser til Mars
Når vi rejser til MarsMaja Elverkilde
109,95 DKK
Lydbog
(3)
Når vi rejser til Mars
En hummer kan ikke dø
En hummer kan ikke døLotte Kirkeby
249,95 DKK
Hæftet
(0)
En hummer kan ikke dø
Den slags skal gøres i dagslys
Den slags skal gøres i dagslysMaja Elverkilde
199,95 DKK
Hæftet
(3)
Den slags skal gøres i dagslys
En dårlig dag
En dårlig dagMaja Elverkilde
39,95 DKK
EBOG
(0)
En dårlig dag

Mere om Maja Elverkilde

Der findes forskellige bøger fra Maja Elverkilde på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Elverkildes nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det dør man af" udgivet af Pote Produktion - "Den slags skal gøres i dagslys" udgivet af Pote Produktion - "Alt det der er mit" udgivet af Borgen - "En dårlig dag" i serien "Ritualer" udgivet af Lindhardt og Ringhof¤i samarbejde med Ud & Se - "Det dør man af" udgivet af Republik - "Det dør man af" udgivet af Forlaget Republik

Maja Elverkildes bøger

Maja Elverkilde har seks bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Elverkildes bøger kommer i flere forskellige formater. Elverkilde har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Maja Elverkildes "Det dør man af"

Det er muligt at købe Maja Elverkildes "Det dør man af" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Pote Produktion.

"Den slags skal gøres i dagslys" af Maja Elverkilde

Hos Bog & idé er "Den slags skal gøres i dagslys" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Pote Produktion.
Detaljer
Fulde navn:
Maja Elverkilde