Bog & idéMaja Flak

Bøger skrevet af Maja Flak

Læs mere om Maja Flak
1 produkter
1 produkter
Sandheder og Løgne (Brady-trilogien 1)
Sandheder og Løgne 1Maja Flak
109,95 DKK
EBOG
(0)
Sandheder og Løgne 1

Mere om Maja Flak

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger skrevet af Maja Flak. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Flak.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sandheder og løgne" i serien "Brady-trilogien" udgivet af Forlaget Flak - "Sandheder og Løgne 1" i serien "Brady-trilogien" udgivet af Forlaget Flak

Bøger skrevet af Maja Flak

Maja Flak har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Flaks bøger fås i flere formater. Flaks bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Forlaget Flak.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sandheder og løgne" af Maja Flak

"Sandheder og løgne" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Brady-trilogien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Flak.

Maja Flak "Sandheder og Løgne 1"

"Sandheder og Løgne 1" kan købes online som ebog. Hvis du køber "Sandheder og Løgne 1" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "Brady-trilogien". Det er Forlaget Flak, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maja Flak