Bog & idéMaja Juul-Olsen

Bøger skrevet af Maja Juul-Olsen

Læs mere om Maja Juul-Olsen
2 produkter
2 produkter
Offentlig administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Offentlig administrationSvend Aage Andersen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig administration
Samskabelse og socialt entreprenørskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
Samskabelse og socialt entreprenørskabJeanette Svendsen
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Samskabelse og socialt entreprenørskab

Mere om Maja Juul-Olsen

Der er en del bøger af Maja Juul-Olsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Juul-Olsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" udgivet af HansReitzels - "Offentlig administration" udgivet af Gyldendal - "Samskabelse og socialt entreprenørskab" udgivet af Gyldendal - "Offentlig administration" udgivet af HansReitzels

Bøger af Maja Juul-Olsen

Maja Juul-Olsen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe Juul-Olsens bøger som hæftet. Bøgerne af Juul-Olsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" af Maja Juul-Olsen

Hos Bog & idé er "Beskæftigelsespolitik og socialt arbejde" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

"Offentlig administration" af Maja Juul-Olsen

"Offentlig administration" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maja Juul-Olsen