Bog & idéMaja Lundemark Andersen

Bøger skrevet af Maja Lundemark Andersen

Læs mere om Maja Lundemark Andersen
4 produkter
4 produkter
Metodiske tilgange i socialt arbejde
Metodiske tilgange i socialt arbejdeEskil Domben
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Metodiske tilgange i socialt arbejde
Hjerne og psykiatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hjerne og psykiatriSvend Aage Andersen
450,46 DKK
Hæftet
(0)
Hjerne og psykiatri
Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde
Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejdeJens Eistrup
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde
Sociale problemer
Sociale problemerMads Uffe Pedersen
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociale problemer

Mere om Maja Lundemark Andersen

Der findes en del bøger af Maja Lundemark Andersen til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lundemark Andersens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Empowerment i socialt arbejde" udgivet af Samfundslitteratur - "Empowerment på dansk" udgivet af Dafolo - "Familier og ADHD-problematikker" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Empowerment på dansk" udgivet af Dafolo - "Metodiske tilgange i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Sociale problemer" udgivet af Gyldendal - "Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Hjerne og psykiatri" udgivet af Gyldendal

Maja Lundemark Andersens bøger

Maja Lundemark Andersen har otte bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Maja Lundemark Andersen kommer i forskellige formater. Lundemark Andersens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Maja Lundemark Andersens "Empowerment i socialt arbejde"

Det er muligt at købe Maja Lundemark Andersens "Empowerment i socialt arbejde" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Empowerment på dansk" af Maja Lundemark Andersen

Det er muligt at købe Maja Lundemark Andersens "Empowerment på dansk" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Maja Lundemark Andersen