Bog & idéMaja Nørgård Jacobsen

Bøger skrevet af Maja Nørgård Jacobsen

1 produkter
1 produkter
Med mig selv som redskab
Med mig selv som redskabBerit Mus Christensen og Maja Nørgård Jacobsen
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Med mig selv som redskab

Mere om Maja Nørgård Jacobsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Maja Nørgård Jacobsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Nørgård Jacobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Med mig selv som redskab" udgivet af Frydenlund - "Mentalisering i dagtilbud og skole" i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Dafolo - "Mentalisering i dagtilbud og skole " i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Dafolo - "Mentaliseringskompetence" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Maja Nørgård Jacobsen

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Maja Nørgård Jacobsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Maja Nørgård Jacobsen kommer i flere forskellige formater. Nørgård Jacobsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Maja Nørgård Jacobsens "Med mig selv som redskab"

Hos Bog & idé er "Med mig selv som redskab" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Maja Nørgård Jacobsen "Mentalisering i dagtilbud og skole"

Hos Bog & idé er "Mentalisering i dagtilbud og skole" tilgængelig som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Mentalisering i dagtilbud og skole" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Nørgård Jacobsens serie "Relationsprofessionsserien". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Maja Nørgård Jacobsen