Bog & idéMaja Plum

Bøger skrevet af Maja Plum

Læs mere om Maja Plum
1 produkter
1 produkter
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori

Mere om Maja Plum

Der findes mange bøger skrevet af Maja Plum til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Plums nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Evidens og dømmekraft" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Den pædagogiske faglighed i dokumentationens tidsalder " i serien "Pædagogik og udvikling" udgivet af Dafolo - "Den pædagogiske faglighed i dokumentationens tidsalder" i serien "Pædagogik og udvikling" udgivet af Dafolo - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels

Maja Plums bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Maja Plum hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Maja Plum bøger i udvalgte formater. Maja Plum bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Maja Plums "Evidens og dømmekraft"

Det er muligt at købe Maja Plums "Evidens og dømmekraft" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er med i Plums serie "Undervisning og læring". Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Maja Plum "Klassisk og moderne pædagogisk teori"

Det er muligt at købe Maja Plums "Klassisk og moderne pædagogisk teori" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Plums serie "Pædagogik og samfund". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maja Plum