Bog & idéMajken Hindø (red)

Bøger skrevet af Majken Hindø (red)

Læs mere om Majken Hindø (red)
1 produkter
1 produkter
Bogen om sennep
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bogen om sennepVagn Juhl-Larsen
157,66 DKK
Hardback
(0)
Bogen om sennep

Mere om Majken Hindø (red)

Du kan kun finde en enkelt bog af Majken Hindø (red) her hos Bog & idé. Bogen hedder "Bogen om sennep". Det er Forlaget Niche, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Bogen om sennep" af Majken Hindø (red)

Det er muligt at købe Majken Hindø (red)s "Bogen om sennep" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Niche.

Endnu en af Majken Hindø (red) skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Majken Hindø (red)