Bog & idéMajok Tulba

Bøger skrevet af Majok Tulba

Læs mere om Majok Tulba
1 produkter
1 produkter
Under den mørke himmel
STREAM
Under den mørke himmelMajok Tulba
109,95 DKK
Lydbog
(1)
Under den mørke himmel

Mere om Majok Tulba

Du kan kun bestille en enkelt bog af Majok Tulba her hos Bog & idé. Bogen hedder "Under den mørke himmel". Den er publiceret af Forlaget Turbulenz på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Under den mørke himmel" af Majok Tulba

Det er muligt at købe Majok Tulbas "Under den mørke himmel" som lydbog. Majok Tulbas "Under den mørke himmel" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Turbulenz.

Dette er en også en skøn bog fra Tulba, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Majok Tulba