Bog & idéMalena Ernman

Bøger skrevet af Malena Ernman

Læs mere om Malena Ernman
2 produkter
2 produkter
Scener fra hjertet
Scener fra hjertetBeata Ernman
179,95 DKK
EBOG
(10)
Scener fra hjertet
Scener fra hjertet
STREAM
Scener fra hjertetMalena Ernman
179,95 DKK
Lydbog
(11)
Scener fra hjertet

Mere om Malena Ernman

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger af Malena Ernman. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Ernman.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Malena Ernmans bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Our House is on Fire: Scenes of a Family and a Planet in Crisis" udgivet af Allen Lane - "Scener fra hjertet" udgivet af Politikens Forlag - "Scener fra hjertet" udgivet af Politikens Forlag - "Scener fra hjertet" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Malena Ernman

Der er fire tilgængelige udgivelser af Malena Ernman hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Malena Ernman bøger i flere forskellige formater. Ernmans bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Malena Ernmans "Our House is on Fire: Scenes of a Family and a Planet in Crisis"

Hos Bog & idé er "Our House is on Fire: Scenes of a Family and a Planet in Crisis" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Allen Lane.

Malena Ernman "Scener fra hjertet"

Det er muligt at købe Malena Ernmans "Scener fra hjertet" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Scener fra hjertet" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Malena Ernman