Bog & idéMalene Aagaard

Bøger skrevet af Malene Aagaard

Læs mere om Malene Aagaard
1 produkter
1 produkter
Basisbog i ergoterapi
Basisbog i ergoterapiMajbritt Bytoft Feldborg
709,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i ergoterapi

Mere om Malene Aagaard

Malene Aagaard har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Aagaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Munksgaard

Mere om Malene Aagaards bøger

Der er to tilgængelige bøger af Malene Aagaard hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Aagaards bøger kommer blot som indbundet. Aagaards bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Basisbog i ergoterapi" af Malene Aagaard

Hos Bog & idé er "Basisbog i ergoterapi" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Basisbog i ergoterapi" af Malene Aagaard

Det er muligt at købe Malene Aagaards "Basisbog i ergoterapi" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Malene Aagaard