Bog & idéMalene Erkmann

Bøger skrevet af Malene Erkmann

Læs mere om Malene Erkmann
3 produkter
3 produkter
Grundbog i digitale kompetencer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog i digitale kompetencerMalene Erkmann
305,96 DKK
Paperback
(1)
Grundbog i digitale kompetencer
Gamification
BOEGERTILSTAERKPRIS
GamificationMalene Erkmann og Pernille Lomholt
179,96 DKK
Paperback
(2)
Gamification
Programmering i praksis
Programmering i praksisMalene Erkmann
269,95 DKK
EBOG
(1)
Programmering i praksis

Mere om Malene Erkmann

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Malene Erkmann. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Erkmanns nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danskundervisning 1.-6." udgivet af Gyldendal - "Danskundervisning 4.-9." udgivet af Gyldendal - "Gamification" udgivet af Samfundslitteratur - "Programmering i praksis" udgivet af Dafolo A/S - "Programmering i praksis" i serien "Undervisning og læring i praksis" udgivet af Dafolo - "Grundbog i digitale kompetencer" udgivet af Samfundslitteratur - "Grundbog i digitale kompetencer" udgivet af Samfundslitteratur - "Kopi- og arbejdsmappe til SFO" i serien "SFO-pædagogik" udgivet af Dafolo

Bøger af Malene Erkmann

Malene Erkmann har otte bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Malene Erkmann fås i flere forskellige formater. Erkmann har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Malene Erkmanns "Danskundervisning 1.-6."

Det er muligt at købe Malene Erkmanns "Danskundervisning 1.-6." som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Erkmann, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Danskundervisning 4.-9." af Malene Erkmann

"Danskundervisning 4.-9." er tilgængelig som bog. Endnu en af Malene Erkmann skønne bøger, som er værd at læse. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Malene Erkmann