Bog & idéMalene Lauritsen

Bøger skrevet af Malene Lauritsen

Læs mere om Malene Lauritsen
2 produkter
2 produkter
Brev til mor
BOEGERTILSTAERKPRIS
Brev til morCarsten Graff
128,95 DKK
Hæftet
(3)
Brev til mor
Brev til mor
Brev til morMalene Lauritsen
150,95 DKK
e-bog
(2)
Brev til mor

Mere om Malene Lauritsen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Malene Lauritsen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Lauritsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Brev til mor" udgivet af Stemningshotellets Forlag - "Brev til mor" i serien "Skyggesider" udgivet af StemningsHotellet

Bøger skrevet af Malene Lauritsen

Du kan købe to bøger af Malene Lauritsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Malene Lauritsen kommer i et udvalg af formater. Lauritsens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Malene Lauritsens "Brev til mor"

Det er muligt at købe Malene Lauritsens "Brev til mor" som e-bog. Med "Brev til mor" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Stemningshotellets Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Brev til mor" af Malene Lauritsen

"Brev til mor" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Skyggesider". Det er StemningsHotellet, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Malene Lauritsen