Bog & idéMalene Rix

Bøger skrevet af Malene Rix

Læs mere om Malene Rix
1 produkter
1 produkter
Når kvinder forhandler
Når kvinder forhandlerMalene Rix
49,95 DKK
e-bog
(0)
Når kvinder forhandler

Mere om Malene Rix

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger af Malene Rix. På listen nedenfor har du Rix' seneste udgivelser.
Bøgerne fra Malene Rix kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Negotiating With Yourself" udgivet af Rix - "Women Negotiating" udgivet af Rix - "Når kvinder forhandler " i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Når kvinder forhandler" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Malene Rix

Du kan bestille fire bøger af Malene Rix her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan købe Malene Rix bøger i flere formater. Rix har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Malene Rix' "Negotiating With Yourself"

"Negotiating With Yourself" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Rix, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Malene Rix "Women Negotiating"

Det er muligt at købe Malene Rix' "Women Negotiating" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Rix, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Malene Rix