Bog & idéMalin Åkerström

Bøger skrevet af Malin Åkerström

Læs mere om Malin Åkerström
1 produkter
1 produkter
Metoder i kriminologi
Metoder i kriminologiRune Holst Scherg
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Metoder i kriminologi

Mere om Malin Åkerström

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger skrevet af Malin Åkerström. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Åkerströms seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metoder i kriminologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Behandling i socialt arbejde" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Malin Åkerström

Malin Åkerström har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Åkerström som hæftet. Åkerströms bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Malin Åkerströms "Metoder i kriminologi"

Hos Bog & idé er "Metoder i kriminologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Åkerströms serie "Sociologi". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Behandling i socialt arbejde" af Malin Åkerström

"Behandling i socialt arbejde" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Malin Åkerström