Bog & idéMalte L. Nørgaard

Bøger skrevet af Malte L. Nørgaard

Læs mere om Malte L. Nørgaard
2 produkter
2 produkter
Ting jeg læste på Facebook
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ting jeg læste på FacebookMalte L. Nørgaard
149,36 DKK
Hæftet
(0)
Ting jeg læste på Facebook
Bundesdanskere
BOEGERTILSTAERKPRIS
BundesdanskereMalte L. Nørgaard
215,76 DKK
Hæftet
(0)
Bundesdanskere

Mere om Malte L. Nørgaard

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Malte L. Nørgaard. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Nørgaards bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bundesdanskere" udgivet af Byens - "Ærkerivaler" udgivet af Turbine

Malte L. Nørgaards bøger

Malte L. Nørgaard har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Nørgaard kommer blot som hæftet. Bøgerne af Nørgaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Bundesdanskere" af Malte L. Nørgaard

Det er muligt at købe Malte L. Nørgaards "Bundesdanskere" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Byens, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Ærkerivaler" af Malte L. Nørgaard

"Ærkerivaler" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.
Detaljer
Fulde navn:
Malte L. Nørgaard