Bog & idéManu Saaren

Bøger skrevet af Manu Saaren

Læs mere om Manu Saaren
1 produkter
1 produkter
Hører du overhovedet efter?!
Hører du overhovedet efter?!Manu Saaren
249,95 DKK
Hæftet
(3)
Hører du overhovedet efter?!

Mere om Manu Saaren

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Manu Saaren. Det er "Hører du overhovedet efter?!". Det er People'sPress, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Manu Saarens "Hører du overhovedet efter?!"

Det er muligt at købe Manu Saarens "Hører du overhovedet efter?!" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er People'sPress, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Saaren, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Manu Saaren