Bog & idéManuel Vázquez Montalbán

Bøger skrevet af Manuel Vázquez Montalbán

Læs mere om Manuel Vázquez Montalbán
1 produkter
1 produkter
Det tatoverede lig
STREAM
Det tatoverede ligManuel Vázquez Montalbán
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Det tatoverede lig

Mere om Manuel Vázquez Montalbán

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger af Manuel Vázquez Montalbán. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Vázquez Montalbáns seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Manuel Vázquez Montalbán udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Buenos Aires-kvintetten" udgivet af Klim - "Centerforwarden blev myrdet ved aftenstide" i serien "En Carvalho-bog" udgivet af Klim - "Direktørens ensomhed " i serien "En Carvalho-bog" udgivet af Klim - "Kurbadet" i serien "En Carvalho-bog" udgivet af Klim - "Det tatoverede lig" udgivet af Lytteratur - "Det tatoverede lig" i serien "En Carvalho-bog" udgivet af Klim - "Las cenizas de Laura" i serien "Klim´s sprogserie" udgivet af Klim

Mere om Manuel Vázquez Montalbáns bøger

Du kan bestille syv bøger af Manuel Vázquez Montalbán her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Manuel Vázquez Montalbán bøger i forskellige formater. Vázquez Montalbán har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Manuel Vázquez Montalbáns "Buenos Aires-kvintetten"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Vázquez Montalbán, kan du godt glæde dig. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Centerforwarden blev myrdet ved aftenstide" af Manuel Vázquez Montalbán

Hos Bog & idé er "Centerforwarden blev myrdet ved aftenstide" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Vázquez Montalbáns serie "En Carvalho-bog". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Manuel Vázquez Montalbán