Bog & idéMarcel Worm-Marquardtsen

Bøger skrevet af Marcel Worm-Marquardtsen

Læs mere om Marcel Worm-Marquardtsen
1 produkter
1 produkter
Kompendium i arbejdsret
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kompendium i arbejdsretMarcel Worm-Marquardtsen
246,46 DKK
Paperback
(0)
Kompendium i arbejdsret

Mere om Marcel Worm-Marquardtsen

Marcel Worm-Marquardtsen har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Kompendium i arbejdsret". Det er KompendieForlaget, der har publiceret den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kompendium i arbejdsret" af Marcel Worm-Marquardtsen

"Kompendium i arbejdsret" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er KompendieForlaget, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Marcel Worm-Marquardtsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Marcel Worm-Marquardtsen