Bog & idéMargareta Brodén

Bøger skrevet af Margareta Brodén

Læs mere om Margareta Brodén
1 produkter
1 produkter
Graviditetens muligheder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Graviditetens mulighederMargareta Brodén
360,95 DKK
Hæftet
Graviditetens muligheder

Mere om Margareta Brodén

Der er kun én bog af Margareta Brodén tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Graviditetens muligheder". Det er Akademisk Forlag, der har publiceret den på dansk. "Graviditetens muligheder" er desuden en del af serien "Terapiserien".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Margareta Brodéns "Graviditetens muligheder"

Hos Bog & idé er "Graviditetens muligheder" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Terapiserien". Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Margareta Brodén skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Margareta Brodén