Bog & idéMargeret Bremmer

Bøger skrevet af Margeret Bremmer

Læs mere om Margeret Bremmer
0 produkter

Mere om Margeret Bremmer

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Margeret Bremmer. Det er "Lær at tegne zentangle". Den er publiceret af Billesø & Baltzer på dansk. "Lær at tegne zentangle" er desuden udgivet i serien "Malebøger og aktivitetsbøger".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Margeret Bremmers "Lær at tegne zentangle"

"Lær at tegne zentangle" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Malebøger og aktivitetsbøger". Det er Billesø & Baltzer, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Margeret Bremmer fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Margeret Bremmer