Bog & idéMargit Harder

Bøger skrevet af Margit Harder

Læs mere om Margit Harder
3 produkter
3 produkter
Helhedssyn i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Helhedssyn i socialt arbejdeMaria Appel Nissen
315,95 DKK
Hæftet
(0)
Helhedssyn i socialt arbejde
Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde
Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejdeJens Eistrup
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde
Socialt arbejde i en foranderlig verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Socialt arbejde i en foranderlig verdenMaria Appel Nissen
333,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialt arbejde i en foranderlig verden

Mere om Margit Harder

Hvis du er på jagt efter en bog af Margit Harder, finder du et stort udbud tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Harders udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strategier for forandring" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Samfundsmagt - forældremodstand" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Strategier for forandring" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Socialt arbejde i en foranderlig verden" udgivet af Akademisk Forlag - "Sociologi i socialrådgivning og socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Helhedssyn i socialt arbejde" i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Akademisk Forlag

Mere om Margit Harders bøger

Du kan købe seks bøger af Margit Harder her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan bestille Margit Harder bøger i flere forskellige formater. Margit Harder bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Strategier for forandring" af Margit Harder

Hos Bog & idé er "Strategier for forandring" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Aalborg Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Margit Harder "Samfundsmagt - forældremodstand"

Det er muligt at købe Margit Harders "Samfundsmagt - forældremodstand" som pdf. Endnu en af Margit Harder skønne bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aalborg Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Margit Harder