Bog & idéMargit Holm

Bøger skrevet af Margit Holm

Læs mere om Margit Holm
2 produkter
2 produkter
Alle er med
Alle er medMargit Holm
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Alle er med
Tal om Tal
Tal om TalMargit Holm
189,95 DKK
Paperback
(1)
Tal om Tal

Mere om Margit Holm

Der er mange bøger af Margit Holm til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Holm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alle er med" udgivet af Pind og Bjerre - "Tal om Tal" udgivet af Forlaget MATEMATIK

Bøger af Margit Holm

Margit Holm har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Margit Holm bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Holm er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Alle er med" af Margit Holm

"Alle er med" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Pind og Bjerre.

"Tal om Tal" af Margit Holm

"Tal om Tal" findes på den digitale boghylde som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget MATEMATIK.
Detaljer
Fulde navn:
Margit Holm