Bog & idéMargit Mikkelsen

Bøger skrevet af Margit Mikkelsen

Læs mere om Margit Mikkelsen
2 produkter
2 produkter
Den styrkede pædagogiske læreplan
Den styrkede pædagogiske læreplanFelicia Lillelund
569,95 DKK
Paperback
(0)
Den styrkede pædagogiske læreplan
Håndbog for sprogvejledere
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog for sprogvejledereSuzanne Krogh
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Håndbog for sprogvejledere

Mere om Margit Mikkelsen

Margit Mikkelsen har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Mikkelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag - "Håndbog for sprogvejledere" udgivet af Dansk psykologisk Forlag

Mere om Margit Mikkelsens bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Margit Mikkelsen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Mikkelsens bøger kommer i et udvalg af formater. Mikkelsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den styrkede pædagogiske læreplan" af Margit Mikkelsen

"Den styrkede pædagogiske læreplan" er tilgængelig online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo Forlag.

"Håndbog for sprogvejledere" af Margit Mikkelsen

Det er muligt at købe Margit Mikkelsens "Håndbog for sprogvejledere" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Dansk psykologisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Margit Mikkelsen