Bog & idéMargrete Auken

Bøger skrevet af Margrete Auken

3 produkter
3 produkter
Det himmelske overskud
Det himmelske overskudMargrete Auken
129,95 DKK
Hæftet
(1)
Det himmelske overskud
Lys & salt
Lys & saltMargrete Auken
79,95 DKK
EBOG
(0)
Lys & salt
Bare ud at lege
Bare ud at legeMargrete Auken
19,00 DKK
e-bog
(0)
Bare ud at lege

Mere om Margrete Auken

Margrete Auken har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Auken.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det himmelske overskud" udgivet af Eksistensen - "Brev til mine børnebørn" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Lys & salt " i serien "En e-bog fra Eksistensen" udgivet af Eksistensen - "Bare ud at lege" i serien "Min barndom i 50’erne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dåben" udgivet af Aros - "Lys & salt " udgivet af Anis

Margrete Aukens bøger

Margrete Auken har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Margrete Auken fås i flere formater. Margrete Auken bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det himmelske overskud" af Margrete Auken

Hos Bog & idé er "Det himmelske overskud" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Eksistensen.

Margrete Auken "Brev til mine børnebørn"

Hos Bog & idé er "Brev til mine børnebørn" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kristeligt Dagblads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Margrete Auken