Bog & idéMargrethe Lykke Eriksen

Bøger skrevet af Margrethe Lykke Eriksen

Læs mere om Margrethe Lykke Eriksen
1 produkter
1 produkter
Turen går til Bruxelles & Belgien
TILBUD
Turen går til Bruxelles & BelgienMargrethe Lykke Eriksen
167,96 DKK209,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Bruxelles & Belgien

Mere om Margrethe Lykke Eriksen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Margrethe Lykke Eriksen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Eriksens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Bruxelles & Belgien" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Bruxelles & Belgien" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Bruxelles & Belgien " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Margrethe Lykke Eriksens bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Margrethe Lykke Eriksen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Margrethe Lykke Eriksen kan købes i udvalgte formater. Eriksens bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Politikens Forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Margrethe Lykke Eriksens "Turen går til Bruxelles & Belgien"

"Turen går til Bruxelles & Belgien" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Turen går til Bruxelles & Belgien" af Margrethe Lykke Eriksen

Det er muligt at købe Margrethe Lykke Eriksens "Turen går til Bruxelles & Belgien" som e-bog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Turen går til Bruxelles & Belgien" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Eriksens serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Margrethe Lykke Eriksen