Bog & idéMargrethe Miljeteig

Bøger skrevet af Margrethe Miljeteig

Læs mere om Margrethe Miljeteig
1 produkter
1 produkter
Babydilla : sy, hekle og strikke til de minste
Babydilla : sy, hekle og strikke til de minsteEllen-Marie Miljeteig
379,95 DKK
Indbundet
(0)
Babydilla : sy, hekle og strikke til de minste

Mere om Margrethe Miljeteig

Der er bare én bog af Margrethe Miljeteig tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Babydilla : sy, hekle og strikke til de minste". Den er udgivet af Cappelen Damm på norsk bokmål.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Babydilla : sy, hekle og strikke til de minste" af Margrethe Miljeteig

Det er muligt at købe Margrethe Miljeteigs "Babydilla : sy, hekle og strikke til de minste" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Cappelen Damm.

Dette er en også en fantastisk bog fra Miljeteig, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Margrethe Miljeteig