Bog & idéMargrethe Nielsen

Bøger skrevet af Margrethe Nielsen

Læs mere om Margrethe Nielsen
1 produkter
1 produkter
Livscyklusernæring
LivscyklusernæringVibeke de Lichtenberg
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Livscyklusernæring

Mere om Margrethe Nielsen

Der er mange bøger skrevet af Margrethe Nielsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Nielsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kognitiv adfærdsterapi på tværs" udgivet af Gyldendal - "Den styrkede pædagogiske læreplan" udgivet af Dafolo Forlag - "Det ved vi om observation og pædagogisk analyse " i serien "Det ved vi om dagtilbud" udgivet af Dafolo - "Livscyklusernæring" udgivet af Gyldendal - "Kognitiv adfærdsterapeutisk supervision" udgivet af Gyldendal - "Relations- og ressourceorienteret pædagogik - ICDP" udgivet af Dafolo - "Det ved vi om observation og pædagogisk analyse" i serien "Det ved vi om dagtilbud" udgivet af Dafolo - "Kognitiv terapi" udgivet af Gyldendal

Margrethe Nielsens bøger

Du kan finde otte bøger af Margrethe Nielsen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Nielsens bøger kommer i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Nielsen lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kognitiv adfærdsterapi på tværs" af Margrethe Nielsen

Hos Bog & idé er "Kognitiv adfærdsterapi på tværs" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Den styrkede pædagogiske læreplan" af Margrethe Nielsen

"Den styrkede pædagogiske læreplan" kan købes som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Margrethe Nielsen