Bog & idéMari-Ann Letnes

Bøger skrevet af Mari-Ann Letnes

Læs mere om Mari-Ann Letnes
3 produkter
3 produkter
Legende læring med digitale medier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Legende læring med digitale medierMari-Ann Letnes
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Legende læring med digitale medier
Barnehagedidaktikk : en dynamisk og flerfaglig tilnærming  (2. utg.)
Barnehagedidaktikk : en dynamisk og flerfaglig tilnærming (2. utg.)Tove Lafton
709,95 DKK
Hæftet
(0)
Barnehagedidaktikk : en dynamisk og flerfaglig tilnærming (2. utg.)
Boka om kunst og håndverk i barnehagen
Boka om kunst og håndverk i barnehagenJørgen Moe (red.)
649,95 DKK
Hæftet
(0)
Boka om kunst og håndverk i barnehagen

Mere om Mari-Ann Letnes

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Mari-Ann Letnes. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Letnes' seneste udgivelser.
Bøgerne fra Mari-Ann Letnes kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Boka om kunst og håndverk i barnehagen" udgivet af Universitetsforlaget - "Legende læring med digitale medier" i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Akademisk Forlag - "Barns møter med digital teknologi : digital teknologi som pedagogisk ressurs i barnehagebarns lek, opplevelse og læring" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger skrevet af Mari-Ann Letnes

Mari-Ann Letnes har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Letnes' bøger fås kun som hæftet. Bøgerne af Letnes er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Mari-Ann Letnes' "Boka om kunst og håndverk i barnehagen"

"Boka om kunst og håndverk i barnehagen" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Universitetsforlaget.

"Legende læring med digitale medier" af Mari-Ann Letnes

Hos Bog & idé er "Legende læring med digitale medier" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Relationsprofessionsserien". Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mari-Ann Letnes