Bog & idéMaria Baastrup Jørgensen

Bøger skrevet af Maria Baastrup Jørgensen

7 produkter
7 produkter
Åndelig omsorg
Åndelig omsorgChristina Prinds
239,96 DKK
Hæftet
(0)
Åndelig omsorg
En lille bog om store ting
En lille bog om store tingTherese Fabricius og Maria Baastrup Jørgensen
89,95 DKK
Indbundet
(0)
En lille bog om store ting
Eksistenslaboratorium
EksistenslaboratoriumMaria Baastrup Jørgensen og Majbritt Fuder Normann Nielsen
359,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
Eksistenslaboratorium
Kirke for de allermindste
Kirke for de allermindsteMaria Baastrup Jørgensen
219,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
Kirke for de allermindste
Min Mini Katekismus
Min mini katekismusMaria Baastrup Jørgensen
469,95 DKK
Spiralryg
(0)
Min mini katekismus
Billeder i boksen
Billeder i boksenMaria Baastrup Jørgensen og Therese Baastrup
359,95 DKK
Spiralryg
(0)
Billeder i boksen
Billeder i Boksen
Billeder i BoksenMaria Baastrup Jørgensen og Therese Baastrup
59,95 DKK
Indbundet
(0)
Billeder i Boksen

Mere om Maria Baastrup Jørgensen

Der er forskellige bøger fra Maria Baastrup Jørgensen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Baastrup Jørgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Samtaler i praksis" udgivet af Gyldendal - "Åndelig omsorg" udgivet af Gyldendal - "En lille bog om store ting" udgivet af Eksistensen - "Eksistenslaboratorium" udgivet af Eksistensen - "Kirke for de allermindste" udgivet af RPF - "Brevet i boksen, undervisningsvejledning" udgivet af bibelselskabet - "Brevet i boksen, elevbog" udgivet af bibelselskabet - "Billeder i Boksen" udgivet af Bibelselskabets Forlag - "Billeder i boksen" i serien "I Boksen" udgivet af Bibelselskabet - "Min Mini Katekismus" udgivet af Bibelselskabet - "Bibelen i boksen" udgivet af Bibelselskabet - "Min mini katekismus" udgivet af Bibelselskabet

Bøger skrevet af Maria Baastrup Jørgensen

Maria Baastrup Jørgensen har 12 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Baastrup Jørgensens bøger fås i et udvalg af formater. Maria Baastrup Jørgensen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Samtaler i praksis" af Maria Baastrup Jørgensen

"Samtaler i praksis" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Maria Baastrup Jørgensen "Åndelig omsorg"

Det er muligt at købe Maria Baastrup Jørgensens "Åndelig omsorg" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Baastrup Jørgensen