Bog & idéMaria Biehl Gustavson

Bøger skrevet af Maria Biehl Gustavson

Læs mere om Maria Biehl Gustavson
1 produkter
1 produkter
Ergoterapi ved kognitive dysfunktioner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ergoterapi ved kognitive dysfunktionerHanne Kaae Kristensen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Ergoterapi ved kognitive dysfunktioner

Mere om Maria Biehl Gustavson

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Maria Biehl Gustavson. Det er "Ergoterapi ved kognitive dysfunktioner". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ergoterapi ved kognitive dysfunktioner" af Maria Biehl Gustavson

Hos Bog & idé er "Ergoterapi ved kognitive dysfunktioner" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Maria Biehl Gustavson fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Biehl Gustavson