Bog & idéMaria Bislev

Bøger skrevet af Maria Bislev

Læs mere om Maria Bislev
2 produkter
2 produkter
Kriminologi
KriminologiHenrik Day Poulsen
389,95 DKK
Hæftet
(0)
Kriminologi
Udsatte børn og unge - en grundbog
Udsatte børn og unge - en grundbogChristian Sandbjerg Hansen
479,95 DKK
Indbundet
(0)
Udsatte børn og unge - en grundbog

Mere om Maria Bislev

Hvis du leder efter en bog af Maria Bislev, ser du et bredt udbud online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bislevs nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udsatte børn og unge - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Kriminologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal

Mere om Maria Bislevs bøger

Maria Bislev har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bislevs bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Bislev er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Udsatte børn og unge - en grundbog" af Maria Bislev

"Udsatte børn og unge - en grundbog" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Kriminologi" af Maria Bislev

Det er muligt at købe Maria Bislevs "Kriminologi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Bislevs serie "Sociologi". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Bislev