Bog & idéMaria Bülow

Bøger skrevet af Maria Bülow

Læs mere om Maria Bülow
2 produkter
2 produkter
Socialt arbejde med børn, unge og familier
Socialt arbejde med børn, unge og familierLisbet Ravn Højbjerg
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialt arbejde med børn, unge og familier
Teori i socialfaglig praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Teori i socialfaglig praksisMaria Plougsgaard Haubjerg
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Teori i socialfaglig praksis

Mere om Maria Bülow

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Maria Bülow. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Bülow.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Socialt arbejde med børn, unge og familier (i-bog)" udgivet af HansReitzels - "Socialt arbejde med børn, unge og familier" udgivet af Gyldendal - "Teori i socialfaglig praksis" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Maria Bülow

Der er tre tilgængelige bøger af Maria Bülow hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Maria Bülow bøger i flere formater. Bülows bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Socialt arbejde med børn, unge og familier (i-bog)" af Maria Bülow

Hos Bog & idé er "Socialt arbejde med børn, unge og familier (i-bog)" tilgængelig som i-bog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Bülow, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

Maria Bülow "Socialt arbejde med børn, unge og familier"

Hos Bog & idé er "Socialt arbejde med børn, unge og familier" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Bülow