Bog & idéMaria Fabricius Hansen

Bøger skrevet af Maria Fabricius Hansen

5 produkter
5 produkter
Rom - En arkitekturhistorie
Rom - En arkitekturhistorie
449,95 DKK
Hardback
(1)
Rom - En arkitekturhistorie
Madrid
MadridMartin Zerlang
199,95 DKK
Hæftet
(3)
Madrid
Rome - An Architectural History
Rome - An Architectural History
479,95 DKK
Hardback
(0)
Rome - An Architectural History
The Spolia churches of Rome
The spolia churches of RomeMaria Fabricius Hansen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
The spolia churches of Rome
Genbrugskirker i Rom
Genbrugskirker i RomMaria Fabricius Hansen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Genbrugskirker i Rom

Mere om Maria Fabricius Hansen

Hvis du søger en bog af Maria Fabricius Hansen, ser du et stort udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Fabricius Hansens nyeste udgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Maria Fabricius Hansens bøger kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Genbrugskirker i Rom" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "The Spolia churches of Rome" udgivet af Aarhus University Press - "Genbrugskirker i Rom" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "The spolia churches of Rome" udgivet af Aarhus Universitety Press - "Interface criticism" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus University Press - "Madrid" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Refleksioner" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Genbrugskirker i Rom" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Reflections" udgivet af Aarhus University Press

Maria Fabricius Hansens bøger

Der er ni tilgængelige bøger af Maria Fabricius Hansen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Maria Fabricius Hansen kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Fabricius Hansen publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Genbrugskirker i Rom" af Maria Fabricius Hansen

"Genbrugskirker i Rom" kan købes som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Genbrugskirker i Rom" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Maria Fabricius Hansen "The Spolia churches of Rome"

Hos Bog & idé er "The Spolia churches of Rome" tilgængelig som pdf. Endnu en af Maria Fabricius Hansen fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Aarhus University Press, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Maria Fabricius Hansen